MATMETAL SISTEM PDF Ispis E-mail

Program vrhunske metalne opreme – sistem za svaki prostor.

BZ Djeca Vitezova prema dogovoru o suradnji pokreče novu djelatnost, odnosno distribuciju vrhunske metalne opreme, koja je doslovno pogodna za svaki prostor.

S obzirom da smo prepoznali kvalitetu i konkurentnost cijena dobavljača, možemo u potpunosti stati ispred svakog proizvoda i prema znanju i iskustvu ponuditi Vam najbolje rješenje u pogledu arhiviranja vaše dokumentacije, opremanja garderoba, savjetovati vas u izboru radioničko-skladišne opreme.

Proizvodi su izrađeni po suvremenim europskim normama, a i najzahtjevnijim prostorima osigurat će maksimalnu uporabljivost uz svoj osebujan stil koji odmiče od klasičnog metalnog namještaja.

Bogat izbor modela i dodatne opreme uz mogućnost personalizacije bojama učinit će svaki ured, skladište, radionu i garderobni prostor – uporabljivim i atraktivnim.

Prema izvješćima o ispitivanju izdržljivosti, trajnosti, otpornosti površine, kakvoće materijala i izrade, sistemi Matmetala su ocijenjeni kao posebno visoke kvalitete.

Ukoliko Vam ne odgovaraju ponuđene dimenzije, na Vaše i naše zadovoljstvo sve proizvode u ponudi možemo napraviti prema onim dimenzijama koje će Vama i Vašem prostoru najbolje odgovarati.

S matemetal sistemima unesite živost u Vaše radne prostore jer Vaš metalni namještaj ne mora biti sive boje. Prema potrebama i volji , naručite željenu boju.


U ponudi :

Oprema za urede

Metalni ormari, ladičari, iznimno izdržljive konstrukcije su neophodni u svakom uredu, ali i u proizvodnim halama, sportskim ustanovama, arhivima, skladištima, recepcijama, muzejima...

kotai_drvoured

ormari_kotai

Oprema za radione i skladišta

Najveća i najšira ponuda alatnih ormara, kolica, mobilnih stolova i radioničkih ladičara na tržištu.

Metalne izvedbe i iznimno izdržljive konstrukcije, neizostavni su dio svake opremljene radionice, skladišta, proizvodnje, auto salona...

stolalat

kljuevi

Garderobni ormari i klupe

Opremite garderobu velikim izborom ormara; neka vaši zaposlenici uživaju u komforu a vaše garderobe neka budu uredne i dobro organizirane.

metal_radnikmetal_roza

metall_plaviklupa

Standardne dimenzije ormara zadovoljit će većinu vaših potreba, a nudimo i izradu ormara u nestandardnim dimenzijama.

Arhivski i skladišni regali

Arhivske i skladišne metalne police, neophodne su za odlaganje pasivne ili aktivne dokumentacije kao i za pomoćne prostorije i skladišta. Veliki izbor širina i dubina polica, prilagođavaju se svakom prostoru i predmetima koje je na njih potrebno odložiti.

skladiteistaica

arhiva_ladiceuti_metal

 

Arhivski pokretni regali

Moderno dizajniran sustav prijevoznih arhivskih regala na vodilicama višestruko rješava vaše logističke potrebe.

Udvostručuje kapacitet prostora u usporedbi sa statičnim policama, smanjuje troškove; ako štedite prostor, štedite novac. Sigurnost pohranjenog gradiva je omogućena vratima i centralnom bravom te omogućuje brzi pristup okretanjem ručke.

arhiva

Ormari za oružje

Ormari za spremanje dugocijevnog i kratkocijevnog oružja s unutrašnjim pretincem za odlaganje streljiva.

pitoljpuka

Oprema za transport

Transportna kolica jednostavno su pomagalo pri prijenosu manjih tereta na kraćim udaljenostima. Potrebna su na svakom većem skladištu, proizvodnim pogonima i arhivskim prostorima.

kolica1kolica2

paletarkolica

 

 

Pitamo Vas

Koji je Vaš tip čamca?
 

Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Sviđa ti se?

Online korisnika

online gostiju: 4 

Posjećenost

posjeta : 84029
american_express Maestro
Uz gotovinska plačanja odobravamo i plačanje karticama: American Express do 60 rata; Maestro do 6 rata.